Afzetten die handel

U gebruikt uw computer dagelijks? Aangezien u tijd hebt om deze blog te lezen, vermoed ik van wel. Maar de vraag is, kan u hem nog missen?
Met deze vraag in het achterhoofd, gaat het internationale experiment Shutdown Day door. Met als voornaamste vraag: kan u op 24 maart een dag, ja een volledige dag, zonder uw computer? En nee, je moet niet afkomen met het excuus “op mijn werk is het belangrijk dat ik …”, want het is een zaterdag.
Moest je je afvragen waarom je dit in godsnaam zou doen, wel voornamelijk om voor jezelf aan te tonen dat je niet afhankelijk ben van een hoop chips. Als dat niet volstaat, dan kan voor u misschien de energiebesparing van die dag de druppel zijn. Het is wat anders dan vijf minuten je licht uitdoen.

Dus iedereen, zoek maar al een goede film, of een of andere gelegenheid om naartoe te gaan. Ik zal dit in ieder geval proberen.

Verder kan ook nog gemeld worden dat er op de bwards 2006 LIVE! naar dit evenement zal worden afgeteld. Maar ik vraag mij wel af of ze op 0 dan ook al hun computers zullen uitzetten. Dit valt af te wachten.3 Reacties

  • Oe, een gezellig dagje ;-)
    Enne, als ge’t wilt doen voor energiebesparing, dan kunt ge wel geen filmpje zien dien dag ook niet eh.

  • In de cinema wel, want die draait toch sowiso (tenzij die mannen ook hun comuters afzetten natuurlijk).

  • Grappig, origineel idee. Ik doe mee, ik zal er te zijner tijd nog reclame voor maken. Doe mij er aan denken als ik het vergeet;-)
    Nog straffer zou zijn: een dag zonder GSM dag.

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.