And then there was music

Pas verhuisde pianoJawel, een belangrijk meubelstuk, althans voor mijn vriendin, is er sinds dit weekend ook bijgekomen. U had het al geraden door naar de foto te kijken, een piano.
Want, o jawel, mijn vriendin speelt piano, en wel zeer mooi mag ik zeggen - als ze wat geoefend heeft, want als ze een tijd niet speelt klinkt het een beetje roestig. Maar dat betert al wel gauw.

En ik zou bijna nog iets vergeten. Er is ook een tweede muziekinstrument toegevoegd aan onze inboedel. Met name, een dwarsfluit. Dit bespeelt mijn vriendin ook, maar, en dit is naar haar eigen zeggen, dat klinkt pas echt roestig.

Dus vanaf nu is er terhuize swa ook live muziek. Nog redenen nodig om een pint te komen pakken? ;-)2 Reacties

  • Gelukkig speelt mijn man (vader van vriendin hierboven) ook muziek (gitaar, klarinet en keyboard); zodat mijn leed (afscheid van de piano (hier-in-huis) hier wat verzacht wordt!
    Heb momenteel zelfs een heus skiffel-groepje in huis, die muziek spelen. Gitaar, banjo, trombone, fluit, mondharmonika, zanger …
    Spijtig dat jullie het niet horen … alhoewel binnenkort hebben zij een optreden in Schoten in de parochiezaal van Filippus op 23 maart 2007 ten voordele van de chiro aldaar. Iedereen welkom dus.

  • Ja, een echte band heb ik hier niet. Ik moet het met een piano (of dwarsfluit) solo doen.
    En aangezien het over mijn schoonvader gaat, zal ik die sluikreclame maar door de vingers zien zeker? Allen naar parochiezaal Filippus dus! :-)

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.