De matras

Hij is er! Eindelijk iets deftigs om op te slapen. Een kloeft van 200×220cm, jawel, we gaan voor een super king size.
Eigenlijk was hij al vorige donderdag geleverd. Maar toen hadden we nog geen hoeslaken dat op zoiets past. Dit is dus deze zaterdag gekocht. Wist u trouwens dat een u een hoeslaken zeer ruim mag kopen? Dat van ons is 10cm te groot (200×230cm) en past eigenlijk nog niet echt. Het springt er langs de kanten steeds af.
Maar dit ter zijde. De matras zelf ligt zaaaaaaalig. Als ik u één ding kan aanraden voor uw slaap: een latex matras met pocketveren in 7 comfortzones. Het prijskaartje was dan ook navenant, spijtig genoeg. Maar ik heb er tot hiertoe absoluut geen spijt van.

Nu enkel nog wachten op het bed, wat nog een eeuwigheid van 2 maanden op zich zal laten wachten…1 Reactie

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.