K3’s duivelse massamoord

Er zijn van die sites die zich bezig houden met het omdraaien van liedjes om zogenaamde duivelse teksten te ontcijferen. En nu maakt de Bond tegen Vloeken zich hard dat K3 hetzelfde doet in hun liedjes. Ze hebben het epos Oma’s aan de Top omgedraaid en verkregen zeer duistere lyrics. Aan u om zelf te oordelen.
Eigenlijk zijn ze hier wel vrij laat mee, want op hetKanWel.net staat al meer dan een jaar een link naar een post op techzine, van iemand die deze geheime boodschap al een half jaar daarvoor had gehoord. Van wie ik het nieuwtje heb vernomen weet ik niet meer, dus excuses voor geen referentie of backtrack te geven aan die persoon.

Mensen die liever video hebben dan audio - en het net verder volpompen met bytejes - kunnen op appelogen een YouTube filmpje erover bekijken, met de tekst erbij.2 Reacties

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.