Geen blogger

U had het al kunnen afleiden uit de post-frequentie de laatste maanden. Ik heb na een jaartje bloggen voor mijzelf de conclusie getrokken dat ik geen blogger ben. Het zit er niet in.
Veel mensen hebben mij van in het begin gezegd dat je na een tijd automatisch dingen tegenkomt waarvan je denkt “dat ga’k op mijn blog zetten”. Wel, ze hebben honderd procent gelijk. Alleen komt het er bij mij zelden van die dingen daadwerkelijk erop te smijten. Ik moet mij er steeds toe dwingen om wordpress te openen en op te schrijven wat ik in gedachten heb. Dus, ja, is het ook logisch dat er na een tijd minder en minder posts komen.

Vandaar dus mijn beslissing om het bloggen aan de kant te schuiven. Misschien niet voor altijd, wie weet, maar in ieder geval voor nu. Wie weet komt er binnenkort of lang iets anders in de plaats, we zullen zien. CafeSwa blijft in ieder geval geopend.

It was fun while it lasted. Thanks for listening en misschien tot nogeens.

Chriske.5 Reacties

 • Spijtig, maar begrijpelijk. Ik zal die “pittige noten” missen.

 • Wat moet ik nu als startpagina van firefox zetten?

 • iddeed spijtig maar begrijpelijk…weer een favoriet minder…
  maar je moet met leuke dingen altijd stoppen als het goed gaat he…
  t’was gezellig…

 • Begrijp je probleem volkomen. Heb vandaag zelf iets totaal nutteloos gepost na 5 dagen stilte (maar ik bijt nog even door).

  We gaan je missen!!

 • Ja, Maajkel, nu gij ook ni stoppen hé. Anders heb ik na niks meer te schrijven ook niks meer te lezen ;-)

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.