Druk

Druk, druk, druk, maar wel gezellig druk. Allemaal leuke dingen doen. Pakjes geven, pakjes krijgen, meubelen kopen en in elkaar steken (meubelen kiezen ben ik beu, maar ze kopen nog niet ;-) ), huis oprommelen (is vooral leuk als je eindelijk plaats hebt om alles in weg te steken), alles regelen voor de nieuwjaarsparty (sorry, ik zou u graag allen uitnodigen, maar mijn stekje is daar net iets te beperkt voor. Maar wie wil, mag virtueel aanwezig zijn).
Enfin, ik amuseer me dus. En wie niet deze dagen, zou ik denken.

Ook aan danku aan iedereen voor de leuke cadeaus. Het is - om eerlijk te zijn - lang geleden dat ik zo weinig nutteloze of flauwe cadeaus heb gekregen. Ik kan eigenlijk geen enkel verkeerd cadeau bedenken van dit jaar. Dus bedankt iedereen, ik hoop dat mijn cadeau even leuk is als dat van jullie.

Én ik ben ook verheugd te zeggen dat dit de eerste post is van op mijn - sorry schat: ons - nieuw bureau! Het laatste nieuwe meubelstuk dat er is bijgekomen. En hij staat echt zeer mooi in onze living, al zeg ik het zelf. Maar daar mogen onze gasten op het Nieuwjaarsfeestje zelf over oordelen.
Nu nog de bijhorende kast in elkaar vijzen. IKEA, goed idee! ;-)7 Reacties

 • ‘t Moet gezegd zijn: ‘t wordt daar fraai wonen met al die meubels (waar vooral gerief in kan)
  Ben ook blij dat ie met alle kado’s blij is! …
  En van drukte: enkele uren na zijn laatste “post” hier is hij ook nog eens nonkel geworden en zij dus tante!
  ‘t Leven kan mooi zijn!
  GENIET er van! :-) :-) ;-)

 • Druk druk druk…iedereen heeft het druk en niet druk…
  maar in een ’swa’cafe moet wel gekletst worden…
  maar misschien heb jij het te druk (hihi)
  loesje

 • Aha, dus moeten we hier wat met cafe-praat beginnen ofwa? Gisteren toffe zaken in’t stad hoor: free food, free drinks, …

 • allee…swa cafe…!!! een cafe is dagelijks open voor zijn klanten he!!
  maar het lijkt er wel op dat deze cafebaas…vakantie heeft!!hihi
  zeg is..free foods free drinks….da was in Schoten ook…en heb u daar toch niet gezien

  en gullie laat da niet weten aan dezen ollander!!!

 • Oei, sorry hoor :-) Maar als ge al free food had in Schoten, dan zal het toch wel genoeg zijn geweest voor 1 dagje eh :-)
  De volgende keer als er iets gratis te doen is zal’k u meevragen hoor :p

 • Ikea? allez jong gij als “anti racist” die keten is eigendom van een oud SS’er! LOOOOOOOOOOOOL jaja zoek maar es op!

  mit vielen dank lol

 • Het is niet omdat ik tegen racisme ben, dat ik tegen mensen ben die voor racisme zijn.

  Als je mensen discrimineert omdat ze discrimineren, discrimineer je jezelf. En ik lig niet graag overhoop met mijneigen …

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.