Tijd

Het wordt eens tijd om hier terug iets te posten, vindt u ook niet?
En het belangrijkste dat ik kan zeggen is: excuses. Onder meer voor het verwaarlozen van deze blog voor drie weken. Maar ook voor de technical-problems-boodschap die blijkbaar menige weken op www.cafeswa.be stond. Deze is er op gezet toen ik met dit probleem worstelde en is er door pure vergetelheid nooit afgehaald. Excuses dus.

Waarom ik deze blog de voorbije periode niet heb aangeraakt, daar ga ik u niet mee lastig vallen. Er is iets wat ik niet had en dat wil ik er nu ook niet insteken.

Dus ga ik nu gewoon schaamteloos voort met posten. En in de kerstmis-spirit hoop ik dat u het stille moment simpelweg door de vingers ziet en net als ik doet alsof er niets gebeurd is.

Tot de (hopelijk zo snel mogelijke) volgende dus!1 Reactie

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.