Opgegradueerd

Voila, u kijkt nu naar WordPress 2.3.1 (Voor zij die het nog niet eens in Keulen horen donderen: WordPress is de software die ervoor zorgt die achter deze, en achter bijna elke blog, steekt. En zonet heb ik dus de nieuwste versie ervan geïnstalleerd). Update verlopen zonder enig probleem.

Buiten dat mijn categorieën in de linkerzijbalk verdwenen zijn. Maar aangezien ik deze toch wou vervangen door tags, is dit niet echt een probleem.
Dat is trouwens ook de reden van de upgrade. Ik wou tags gaan gebruiken. En bij de zoektocht naar een plugin daarvoor, kwam ik te weten dat dit in versie 2.3 native is ingebouwd. Fijn! Dus dan hebben we maar een upgreedje uitgevoerd.

En net zoals bij special effects in een film: hoe minder u er van merkt, hoe beter!1 Reactie

  • Ik merk er niks van, dus het zal dan wel goed gedaan zijn zeker? En bij de weg: hoeveel vervoegingen van upgraden kent gij zo nogal? … ik greed up, jij upgrade, hij heeft upgegreejd, wij graden onszelf up, jullie eten greet op, zij zullen geupgrade zijn geworden, enz. …

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.