Zit u goed?

Een link doorgestuurd op het werk: hoeveel haalt uw werkplek qua ergonomie?

Doe hier de test. Mijn resultaat:

Ergonomie werkplek

Uit de adviezen heb ik onder andere geleerd dat de leuningen van mijn bureaustoel te laag stonden.

Aanpassen dus, voor ik ook thuis zit met een probleem in de rug of nek.5 Reacties

  • 7,5 bij mij. Ik heb natuurlijk wel al prevention and ergonomics training op het werk gehad, hoewel ik sommige dingen blijf verkeerd doen, omdat dat “niet gemakkelijk” of “niet praktisch” is. Als ge bijvoorbeeld uw armsteunen juist zet, gaat uw stoel niet meer onder uw bureau en dat is niet praktisch als alle stoelen midden in de gangen blijven staan bij ons.

  • 7,2. armsteunen en hoogte wat aangepast van mijn bureaustoel en nu zitten we aan 8,7 :-) Alleen de afstand tot mijn scherm is te klein, maar ik krijg mijnen “bak” niet verder naar achter, want hij staat tegen de muur. Dringend een tft vragen aan den baas :-D

  • Ook 6.6 Maar sommige dingen doe ik gewoon compleet anders dan de mogelijkheden die gegeven werden. En da weet ik van rugschool, dus de test moet maar ni klagen :-)

  • 4 :(

  • 7,2… wel raar dat zo een test niet anoniem kan gebeuren. Je moet zelfs bedrijfgegevens ingeven. Strange!

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.