Een kast zeg ik u!

Wow, wat een verbetering. Geen te klein, ongemakkelijk, maar wel mooi door mijn schattie in allerlei kleuren geschilderd, schabbeding. Neen, een echte, volwaardige kast, met spiegel en al. Met een bar om kapstokken aan te hangen en schuifdeuren en plankjes. Enfin, ge kent dat wel, een kast.

Deze is vorige maandag geleverd. Ok, toegegeven, het was niet leuk om een uur voor de wekker afgaat, gewekt te worden met Holllandse stem “Meneer, is het goed dat wij binnen kwartiertje uw kast leveren?“. Maar voor de rest was dit de beste levering die we al gehad hebben. Alles in elkaar gestoken, al het inpak-afval meegenomen - that’s a first! - en wat nog het handigste was: je kon betalen met bancontact. Of om het in de taal van de winkel te zeggen: je kon pinnen!
Dus niet een dag op voorhand belachelijk veel geld in huis halen, soms met twee of meer bankkaarten omdat je aan de limiet van de week zit. Keihandig.
Ja, ‘k ben echt content van de service van Morres Wonen, en tot hiertoe ook van hun kast. Alleja, mijn kast nu hé. Of beter: onze kast, hé schattie?

Nu ze nog vullen. De linkerkant is helemaal van mij. Moehaha!5 Reacties

  • Proficiaat met uwe nieuwe kast!!! Ik heb die al mogen bewonderen en ik vind ze prachtig :)

  • Aha, ben wel benieuwd … zullen nog is komen kijken naar die nieuwe aanwinst.

  • Aha…blij te horen dat jullie zo ‘content’zijn van die ollanderkes!!

  • En jaja, de kast is gisteren helemaaaal in gebruik genomen… beide kanten… (en met veel plezier) dus, nu nog eens een bezoekje naar het ouderlijke huis om een deel uit mijn oude kast naar de nieuwe te verplaatsen eh ;-)

  • Intussen hebben we de kast al komen bewonderen (vorige zondag).
    Knappe kast, lijkt me heel gerieflijk en past bij het bed. De breedte-spiegel is hieraan een finishing touch!
    Het bewoners-koppel hier gaat erop vooruit! Keep going ;-)

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.