Terug aangesloten

Afgelopen weekend is het tweede grote meubelobject eindelijk gearriveerd. Hij staat hier nu in de leefruimte mooi zacht te wezen. Een grote hoek vol. Zo groot, dat de bureau uit de weg moest en dus ook alle apparatuur die erop stond.

Maar eerst gisterenavond heb ik de tijd gevonden terug een PC met scherm te installeren. Wat niet zo simpel was, rekening houdend met dat ik een 21″ CRT scherm heb - zo’n grote bak dus - en een redelijk klein bureautje. Het scherm moet hierdoor steeds een stevig object hebben om tegen te leunen, want anders neemt het de bureau mee in zijn val naar de onderburen.
Daarna zoeken naar hoe alle kabels moeten, of beter kunnen liggen en er was terug een draaiende computer (buiten het feit dat ik mijn X-server naar de bom had geholpen, maar dat heeft hier eigenlijk niets mee te maken).

Dus nu hebben wij een vernieuwde woonkamer. Met een schuine bureau - voorlopig - maar vooral: met een hele grote zachte mooie hoekzetel. En dat hij goed zit, daar mag je zeker van zijn. Één dag stond hij hier, en we zijn er met z’n tweeën in in’t slaap gevallen.
Het is een knalrode en het model noemt Passion, wat wil je nog meer? Dit wordt zeker en vast een liefdevol knuffelobject.5 Reacties

  • Oei, de zetel een knuffelobject? Moet ik nu de zetel gaan knuffelen? Of mag ik gewoon u blijven knuffelen in onze mooie rode zetel?

  • Beide zijn toegestaan.

  • Een rode bank???Hebben ze hier jaren met mij gelachen…alles blauw!!hihi

  • Keigoede zetel. Zit prima. Je kan er ook op “schrijven” En de rode kleur geeft veel warmte aan het interieur. Opruimen was hier noodzakelijk en ook dat komt het interieur weer ten goede. We zijn al benieuwd naar de kast die gaat komen ….

  • hihi :-)

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.