Terug

Verbrand, stijf en uitgeput, maar een zalig verlof achter de rug!

Waarom stijf en uitgeput? Wel, dat komt door de vermoeiende laatste dag aan het waterpretpark. Een hele dag bergen oplopen en naar beneden glijden is enorm leuk, maar mijn kuiten hadden het achteraf gezien liever wat rustigeraan gedaan.
En ook mijn schouders vinden dat ik die dag iets te weinig om mijn lichaam heb gegeven. Ze laten dit duidelijk merken door hun knalrode kleur en door de huid die erop zit laagje per laagje te laten afpellen.

Het enige dat tegenviel was de terugvlucht. Aangezien dit slecht nieuws is, ga ik het zo kort mogenlijk samenvatten:

  • om 3u opgepikt door de bus, om 9u maar eerst in het vliegtuig. Oftewel: na een waterpretparkdag een hele nacht elkaar wakker houden om de vlucht niet te missen
  • niet naast elkaar mogen zitten op de vlucht
  • ongemakkelijke zetels die mijn rug, schouders en nek de hele tijd martelen
  • bij aankomst na her en der te informeren te horen krijgen dat het vliegtuig overladen was en ze daarom maar je bagage, tezamen met die van vijftig anderen, achterlaten hebben in Kreta

Maar dus genoeg gezaag over wat er is misgelopen en terug over het voornaamste van de reis. We zaten op ongeveer vijftig meter van het strand, cocktailbar aan het hotel naast het zwembad, alle dagen zon en nog van al dat lekkers. Mijn kousen, trui en eender wat met lange mouwen zijn de hele tijd in de valies gebleven.
Maar buiten aan het strand of zwembad liggen, hebben we nog andere dingen gedaan ook. Zoals een burcht bekijken of door een kloof wandelen waar we door een klein geel treintje naartoe werden gebracht. Allemaal leuke zaken dus.

En nu dus terug in het thuisland. Maandag terug beginnen aan een werkweek, ik zie het volledig zitten na zo’n ontspannende reis.
Maar eerst nog wat gitaar spelen…2 Reacties

  • […] bij het hoofdpodium, waar we het laatste van Raymond nog hebben kunnen meepikken, gevolgd door hun terugvlucht-nachtmerrie. Ik heb blijkbaar tot hiertoe altijd geluk gehad met mijn vluchten! Maar kom, terug naar leuke […]

  • Blij dat jullie weer terug zijn…ook al heb je sara en abraham gemist!!!
    Zo hoor ik tenminste weer eens wat….
    Tot binnenkort loesje

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.