Hij draait

Eindelijk de tijd gevonden om de gekochte onderdelen zo aan elkaar te hangen, dat ze een computer vormen. Het beestje draait nu en dit is mijn eerste post van de eerste PC die volledig integraal van mijneigen is. Moeha!

Eerste opmerking: hij is zo stil dat ik naar de lampjes moet kijken om te zien of hij aan of afstaat. Maar aangezien ik de LEDs nog niet allemaal correct heb aangesloten gekregen, is dat ook niet zo simpel.

Mijn linux heeft nog wel een beetje moeilijkheden met het tegelijkertijd ondersteunen van de P-ATA en de S-ATA van mijn IDE-controller. Maar voor ik te technisch word en de helft van mijn lezers afhaakt, ga ik deze post beëindigen. En gewoon blij zijn met mijn nieuw speelgoed.2 Reacties

  • En mij naar achter verbannen… trekt er ni op eh ;-)
    Ok, stiekem toegegeven is da een beslissing van ons beide…. Ik heb mijn laptopje ook nog voor vanvoor eh ;-) Maar geniet jij maar van je nieuwe speelgoed. En morgen nog wa nieuw speelgoed. Kindje gaat helemaal gelukkig zijn.

  • de andere helft van uw lezers moet maar met hun honger blijven zitten :(

    proficiat met de nieuwe pc :)

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.