Rustig

Voor deze die het nog niet weten en mij blijven proberen te bellen: ik ben mijn GSM kwijt.
En dit al sinds ongeveer anderhalve week geleden. Aangezien ik toen veel dringender dingen te doen had - voorbereidingen voor Rock Werchter en al - is het er niet meteen van gekomen een nieuw toestel te gaan kopen. Dus ben ik nu al een tijdje onbereikbaar geworden. Rustig dat dat is. Daar hebt ge geen gedacht van.

Ik heb mij daarvoor nooit beseft hoeveel keer men mij belde of smste voor onbenulligheden. Ge zou ervan verschieten hoeveel verborgen stress zo’n ding met zich meebrengt. Eender waar je bent, je kan (en zal) gestoord worden.
Ik weet het, het klinkt raar uit mijn mond, aangezien ik altijd niks dan voordelen heb gezien in het draadloze toestelletjes. Steeds iemand kunnen bellen en overal bereikbaar zijn, tenzij je het niet wil, en hem afzet. Maar nu moet ik mijn mening veranderen. Op eender welk moment van de dag onderbroken kunnen worden, is ook niet het van je.3 Reacties

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.