CPU

Ik heb dus Charlo zijn raad opgevolgd - voor dat hij hem gegeven heeft, maar dat is een detail.

Wat ik een aantal keer heb gevonden in de testresultaten is dat Intel zuiniger is en beter presteert bij multitasking. Aangezien ik meestal zeshonderdvierentwintig - bij benadering - applicaties en services tegelijk draai, kan dat wel handig zijn. Komt er nog bij dat ik - for some reason - altijd veel vertrouwen heb gehad in Intel. Dus dan kan je mij nog vragen waarom ik in hemelsnaam een AMD heb gekocht, niet?

Dus heb ik hem gaan wisselen, een klets meer betaald, maar ‘k ben er blij mee. Al mag AMD dan volgens die winkelier het best in prijs-kwaliteitsverhouding zijn, geef mij dan maar iets beters voor meer geld, of heb ik het concept weer niet door? ;-)Nog geen reacties

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.