Plankie version 2.0

Hij is gecreëerd. Mensen die vorig jaar op camping A1 van Rock Werchter hebben rondgelopen en daar een paar kwieten hebben zien zitten met een plank met wieltjes waarop de tekst “Pimp my plankie” getaped stond, wel dat waren wij.

En plankie was een gevonden voertuig dat achtergelaten was door zijn baasje en dat ons zeer goed geholpen met het verslepen van bagage naar camping. de terugrit, echter, heeft het niet overleefd. En wij hebben Plankie moeten achterlaten al op de parking. [een paar seconden stilte zijn gepast hier].

Maar nu dus, hier in mijn living, staat de waardige opvolger. Dit weekend in elkaar gevezen, -zaagd en -boord. Plankie versie 2.0.
Met als extra feature vier balkjes langs de kant die ervoor zouden moeten zorgen dat de zakken en tenten er ditmaal niet af totteren.

Dus Werchter, we zijn er klaar voor! Nu nog een tent! :-)5 Reacties

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.