Uitstel maar geen afstel

Ik vrees dat ik mijn zelf opgelegde deadline niet halen. Tot mijn grote spijt.

De laatste week heb ik mij bezig gehouden met het onderzoeken hoe ik mijn idee het beste kan impelementeren. En ik vond de perfecte software, die alles bevat wat ik wou doen voor de tweede fase van het cafe.
Dus, bingo! Meteen gaan testen. Eerst locaal, geen success. Het bleek niet locaal te kunnen draaien.
Dan maar live. Sommige mensen zullen het “Cafe Swa is tijdelijk neer voor ontwikkeling”-scherm gekregen hebben, terwijl er achter de schermen vanalles getest werd - oei, dat klinkt wel heel groots als ik het zo nalees.

Maar zelfs dat lukte niet. Bleek dat er bepaalde configuraties moesten gewijzigd worder door mijn hosting. Dus overentweer gemail met de mensen van one.com. Waarvan ik kan zeggen dat ze een zeer snelle support hebben, elke mail werd binnen de twee uur beantwoord.
Teleurstelling overviel mij wanneer ik vernam dat one.com geen individuele configuraties toelaat. Ik kan hun standpunt wel begrijpen. Maar toch, het dwarsboomt mijn plannen met een hoek van 85 graden - 90 zou overdreven zijn.

Even nadenken leidde mij tot twee opties: ofwel probeer ik het packet dat ik wil gebruiken, aan te passen, zoadat het wel werkt; ofwel zoek ik een andere hosting.
Aangezien het tweede iets makkelijker is, en op lange termijn misschien het interessantste, ben ik op zoek gegaan.
Allerlei mailtjes naar webhosting bedrijven hangen rond in cyberspace, vragend of zij mij kunnen bieden wat ik nodig heb. Mensen die een goede en goedkope hosting kennen, mogen deze altijd achterlaten in de comments.
Als een van deze tot een positief antwoord leidt, dan zal ik one.com goeiedag zeggen. Het is een goede hosting, waar ik zeer tevreden over ben, ze kunnen mij enkel niet geven wat ik vraag.

Dus, op dit moment ben ik aan het wachten op nieuwe hosting, en wanneer ik dat niet vind, moet ik dus een software packet gaan herschrijven. Vandaar dat ik dus volgende week onmogelijk zal kunnen halen om fase klaar te hebben.
De plannen staan dus voorlopig op pauze. Wat niet wil zeggen dat er in de hersenpan niet verder mee gespeeld wordt!3 Reacties

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.