CP van pc tot pc

Een gereedschap dat van pas kan komen.

We hebben allemaal wel eens een lange foutboodschap, of soortgelijks, tegengekomen, die overgebracht moest worden van de ene computer naar de andere. Iet of wat informaticus mailt dit dan naar zichzelf en opent zijn mail op de andere pc.
Deze site maakt het simpeler.

Gewoon browsen naar http://cl1p.net/whateveryouwant, plak je tekst in het venster. Ga naar een andere pc, en je kan je tekst terug kopiëren van dezelfde site. Simpel, maar handig.

EDIT: nog vergeten bij te vermelden dat files overzetten ook mogelijk is.3 Reacties

  • Je hyperlink wijst naar de verkeerde site ;) Ik vraag mij af hoe dit systeem eigenlijk werkt.

  • Is niet zo ingewikkeld. Als de gebruiker naar cl1p.net/huppeldepup surft, dan steek je wat hij in het veld plakt, in een database met key ‘huppeldepup’. En als er nog iemand naar cl1p.net/huppeldepup surft, wordt er gekeken of er al iets in de db staat onder die key.

  • Ik heb dat nog nooit meegemaakt, dat ik een foutboodschap van de ene PC naar de andere moest zetten. Ik stuur mijn foutboodschappen meestal naar Service Desk en die moeten het dan maar oplossen. :) Ook heel gemakkelijk zenne. ;)

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.