CafeSwa

Ik heb het genoeg uitgesteld. Er zal altijd wel te weinig tijd zijn, of iets dringender. Als je iets wil doen, moet je dat gewoon doen.
Dus vanaf nu begin ik te bouwen aan fase één twee van CafeSwa.

Verwacht dus maar iets wereldschokkend, waarvan uw kleindochter nog gaat spreken dat haar grootvader het nog heeft meegemaakt! Om dan waneer het er staat enorm teleurgesteld te zijn, dat het dat maar is. En dan kan ik alleen maar zeggen “wat had ge verwacht, ik ben maar een klein boggertje en het warm water was al reeds uitgevonden”.

Maar, ik kondig hier niet alleen aan dat ik ga beginnen. Ik ga er ook meteen een deadline tegen aangooien, om mijzelf wat onder druk te zetten. De eerste tweede fase moet af zijn voor het strandfeest.
Damn, nog maar een kleine drie weken, dat haal ik nooit!3 Reacties

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.