Clock screensaver

Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie screensaver voor op mijn werk. De standaard savers met doolhofjes, buizen of vliegende objecten ben ik onderhand al wel beu gezien. En nadat grid.org er mee gestopt is, kan ik die ook al niet meer gebruiken als schermbeveiliging.

Toen ik dit mooi klokje tegenkwam op blog.pixelbreaker.com dacht ik aha, eindelijk iets om op mijn scherm te plakken als ik even weg ben.
Hij was enkel te downloaden als swf of als screensaver voor macintosh, dus heb ik hem met FlashEnjoy Professional 2.0 omgezet naar windows screensaver. Voor de geïnteresseerden…

Al moet ik erbij zeggen dat de maker zelf al heeft toegelicht dat het flash filmpje vrij veel processor wegneemt en ikzelf ook al iets in die richting aan het ervaren ben. Maar dit valt dus nog even af te wachten.2 Reacties

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.