Stijf

Mooi weekendje achter de rug. Het heeft net te weinig geregend om nat te worden en de zon heeft net genoeg geschenen om het af en toe warm te krijgen. Maar dat lukte ook wel met een kampvuurtje, zij het dan in een barbecue, aangezien het blijkbaar sinds de droogte van april verboden is open vuren te maken in de Ardennen.

Verder heeft mijn schoonfamilie mij ook moreel verplicht mee te gaan boswandelen. Wat ik eigenlijk enkel zeg om het op hen te steken dat ik nu zo stijf ben als een plank. Want de dag na de wandeltocht ben ik immers vrijwillig meegegaan op een tweede, kortere.
Deze laatste had echter wel een gesmaakte tussenstop boven op de berg aan café La Ferme, waar ze ook Duvel hebben ;-)

De avonden werden gevuld met gezellig keuvelen bij gitaarmuziek van mijn schoonvader. Dit met Belgisch bier, vers gekoeld in de Ourthe!

De enige voor wie het weekend misschien een dipje had, was de kersverse vriend van mijn schoonnicht - voor zover dat woord bestaat - welke om 21u ’s avonds zich realiseerde dat zijn reservewiel lek was. Wat niet handig is als je 17km van de camping verwijderd een klapband krijgt. Maar de jongen is door een zeer behulpzame kerel geholpen, en kwam daardoor nog net op tijd voor de BBQ.4 Reacties

 • Meer heb ik daar niet aan toe te voegen… Het was een zaaalig weekendje, waar we beiden aan toe waren ;-)

 • Ik vind het keileuk om te lezen dat jij zowel van je duvel hebt genoten…als van je verdere schoonfamilie…t’zij dat dan deels hollands is..en jij er toch de humor nog van inziet…Dat wil toch wat zeggen…Ik mag hopen dat jullie er van nu af aan..weer alle jaren bij zullen zijn…en idd was dit weer een zalig weekendje…maar na het weer van vorig jaar is eigenlijk alles al gauw goed…maar van de company hebben wij zeer zekers genoten..
  tante loesje…

 • Zal het gaan JA ! , moet dat hier door heel belgie en omstreken bekent worden ;P
  was idd een super leuk weekend tot de volgende! ( met hele reserveband:))
  ooh ja 9 juni rijd ik met anja en johan mee , dus laat de reservebanden maar waar ze staan :)

  groetjes stefan en ylona :)

 • Deugddoend is dat … te weten dat iedereen genoten heeft van dat weekend. Ook wij (ouders Els …) vonden het tof samen te kamperen met dochter, schoonzoon, zoon, schoondochter, kleindochter, zus, zwager, nichtje en d’er vriend. De foto’s liegen er niet om. (dat er idd. leut was, bbq, rust, spel, wandeling, pintje pakken, fritteke eten) Is voor herhaling vatbaar! :-)
  mama Myriam

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.