Zwaar weekend

Ja, na al meer dan een jaar aan het werk te zijn en bijna twee jaar afgestudeerd, hang ik nog steeds vast aan mijn studententijd.
Ik kan, en wil, het niet loslaten. Al merk ik dat het uit-het-milieu zijn, toch wel zwaar weegt. En ja, ik weiger dit op mijn jeugdige leeftijd te steken. Ik voel mij - om het in de woorden van Toon Hermans te zeggen - nog steeds jonger dan ik eigenlijk al ben.

Maar dit weekend zal ik dat weer zwaar merken. Ik ga mee op weekend met de studenclub waar ik fier op ben Peter van te zijn, of eigenlijk Nonkel om precies te zijn.

De vorige keer dat we op weekend gingen, moest ik het zelf nog organiseren. Nu ben ik volledig vrij om mij te laten gaan. Ik maak mij nu al zorgen over wat dat gaat geven… ;-)4 Reacties

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.