Scheermesjes?

Gisteren natuurlijk uitgebreid de overwinning van den Beerschot gevierd. Pinten drinken en feesten op straat met een DJ die er af en toe zijn djembé bij haalt. Een leuke avond dus.

Natuurlijk komen er op zo’n feestje promo-girls langs met een of ander gratis gadget. Alhoewel die van de Gouden Gids konden verwacht worden, daar het Olympische Stadion - ja, zo noemt het Kiel officiëel ;-) - vol hing met ballonnen in de Lierse-kleuren van deze welgekende telefoongids en ook tijdens de rust, voor en na de wedstrijd het publiek geëntertaind werd door zwart-gele promo-girls, a.k.a. cheerleaders.

Maar neen dus, het waren meisjes van BIC die ons meermaals passeerden. Eerst denk je: “oh handig, een stylo kan er altijd bij”, maar dan blijken ze rond te gaan met gratis scheermesjes. Nu vraag ik mij af: hoe veilig kan dit zijn?
Een zatte bende voetbalsupporters en je gaat die allemaal bevoorraden met pas van het fabriek gekomen scheermesjes. We hebben nog even gediscussieerd of er wel degelijk mesjes inzaten, in de blauwe plastieken houders, maar na even inspecteren was het duidelijk dat dit wel degelijk het geval was.
Wie komt op dit idee? Ok, er is, voor zover ik weet, niets gebeurd, maar dan nog? Niet dat ik beweer dat elke voetbalsupporter een vandalistische hooligan is, die meteen zal chargeren als hij een wapen krijgt (wat bewezen wordt door het feit dat er niets is gebeurd), maar je kan toch een beetje voorzorgen nemen, niet?Nog geen reacties

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.