Nee, dees is dikker

Na de bompa op de fiets, de bomma op de parking.

Van waar ik werk, heb ik een goed zicht over praktisch onze gehele parking. En het is niet de eerste keer dat er opeens een oude bejaarde, mannelijk of vrouwelijk, tussen de auto’s rond dwarrelt, al dan niet met of zonder hond en met of zonder caddie met boodschappen.

Vorige keer had de persoon in kwestie serieuze problemen om de uitweg te vinden - een grote openstaande metalen poort - en is uiteindelijk tesamen met haar keffertje op de bouwwerf naast ons bedrijf beland.
Deze keer had de persoon, vergezeld van een plastieken zak van de free record shop, ook problemen om hier weg te geraken, en dacht de uitgang te vinden achter de haag bij de vuilbakken.

Ik vroeg nog aan mijn collega’s of dit niet dezelfde vrouw was als de vorige keer was, maar de collega over mij merkte onmiddelijk op “Nee, dees is dikker”.

Waarom en hoe belanden deze mensen hier? Is het omdat er naast onze parking een parkje ligt? Geen idee, maar misschien moeten we wel van die bordjes “uitgang” hangen, met pijltjes naar de grote poort.Nog geen reacties

U moet ingelogd zijn om reacties te geven.