Nieuwe blogger in’t land

Aha, toch nog een post! Dat had ge niet verwacht hé! (denkt plots aan Bart De Pauw in Buiten De Zone).

Aangezien CafeSwa open blijft, moet er hier wel iets gebeuren hé. Anders zouden al die mensen die mij als homepage hebben gezet en blijven wachten tot er iets gebeurd, wel eens een ingebrand scherm kunnen krijgen.
Daarom is er een nieuwe blogger op CafeSwa. Iemand anders die u zal proberen te entertainen. U kent haar misschien al vanuit de comments of van de plaats naast mijn zeide die ze meestal opvult. Het gaat namelijk om mijn lieve schattebol: smiley!

U vindt al haar advonturen, gevoelens en weet ik wat nog allemaal dat ze voor ons in petto heeft, op http://smiley.cafeswa.be. Dat is http://smiley.cafeswa.be. Bookmarken en RSS-subscriben die handel!

Veel succes schattie! Ge hebt in ieder geval al zeker één lezer!

Geen blogger

U had het al kunnen afleiden uit de post-frequentie de laatste maanden. Ik heb na een jaartje bloggen voor mijzelf de conclusie getrokken dat ik geen blogger ben. Het zit er niet in.
Veel mensen hebben mij van in het begin gezegd dat je na een tijd automatisch dingen tegenkomt waarvan je denkt “dat ga’k op mijn blog zetten”. Wel, ze hebben honderd procent gelijk. Alleen komt het er bij mij zelden van die dingen daadwerkelijk erop te smijten. Ik moet mij er steeds toe dwingen om wordpress te openen en op te schrijven wat ik in gedachten heb. Dus, ja, is het ook logisch dat er na een tijd minder en minder posts komen.

Vandaar dus mijn beslissing om het bloggen aan de kant te schuiven. Misschien niet voor altijd, wie weet, maar in ieder geval voor nu. Wie weet komt er binnenkort of lang iets anders in de plaats, we zullen zien. CafeSwa blijft in ieder geval geopend.

It was fun while it lasted. Thanks for listening en misschien tot nogeens.

Chriske.