Kan ik naar huis?

Via via verneem ik hier zonet dat er een MIP (Medisch InterventiePlan) afgekondigd zou zijn aan de Waalse Kaai. U weet wel, daar waar de sinksefoor staat. En u weet wel, daar waar ik vlak in de buurt woon…

Ik verneem dingen als dat er een vreemde geur zou zijn, dat er een tiental mensen onwel zouden geworden zijn. Men vraagt mij in welke richting de wind staat (ik werk ook niet zo ver daar vandaan).

What’s true, what not?

In ieder geval, wij waren van plan vanavond bij mijn ouders te gaan eten. Daarna zullen we wel zien wat er van aan is.

De geen-donorshow

De omstreden donorshow (via copin), die naast de politiek, ook de internationale pers heeft gehaald, is vandaag - welja gisteren - in de ether gegaan in Nederland.
Groot was de verbazing toen op het einde van het programma, alles opgezet spel bleek te zijn.

De zieke vrouw, die haar nier zou afstaan, was een actrice. De drie kandidaten waren echte nierpatienten en waren van in het begin in het complot betrokken.
Waarom? Vraagt u zich af? Wel, eenvoudig. Het was een zeer geslaagde manier om de tekorten bij de orgaan- en vooral niertransplantatie in de kijker te zetten.

Proficiat BNN, dit noem ik nu eens een geslaagde campagne. En voor een heel nobel doel. Een fantastische manier om dit probleem naar de kijker te brengen.
Dus kom op allemaal, geef jezelf op als donor.